• Weer
  • Login

Gastspelers

Met ingang van 1 november 2023 geldt de volgende greenfee-regeling

Tegen betaling van een greenfee kunnen anderen dan leden van Golfclub Landgoed Coudewater gebruik maken van de faciliteiten van de Golfclub Landgoed Coudewater. 

Tijdelijke regeling voor greenfeespelers:

Van opening tot 16.00 uur: greenfeespelers zijn welkom als introducé van een lid (samen spelend met dat lid), starttijd te reserveren door het clublid via de website.

Twilight- en weekendregeling: op maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot baansluiting plus op zaterdag en zondag de gehele dag: iedere greenfeespeler is welkom (geen introductie nodig), starttijd boeken door te bellen met Jacqueline van den Berg: 06 55 87 73 91, vanaf 2 dagen voor de gewenste speeldag.

Gedurende de gehele week (behalve wanneer de baan gesloten is vanwege wedstrijden) is gebruik van de 9-holes baan (inclusief gebruik van drivingrange en oefengreen) tegen betaling mogelijk voor:

  • Bezoekers in het bezit van een NGF-Handicapbewijs tot en met Handicap 54.
  • Bezoekers met een geldige NGF-Golfbaanpermissiepas afgegeven door de Golfclub Landgoed Coudewater.

Bezoekers met baanpermissie die elders is afgegeven mogen van maandag t/m vrijdag uitsluitend van de drivingrange en de oefengreen gebruik maken. Op zaterdag en zondag hebben zij geen toegang tot de faciliteiten.

Oefenholes: niet-leden mogen (zonder introductie en/of begeleiding door leden) gebruik maken van de oefenbaan (3 holes par-3). Daarvoor is een aparte greenfee verschuldigd: € 10,00 voor 3 rondes op de oefenbaan. Ook deze greenfeekaart kan alleen in het clubhuis worden verkregen.

De greenfeeprijs voor het gebruik van de baan (incl. gebruik drivingrange en oefengreen) bedraagt:   

  vanaf 01-11-2023
Periode       zomer
(apr t/m okt)
winter
(nov t/m mrt)
  18 holes 9 holes 18 holes 9 holes
Niet-leden, vrije golfers (beperkt toegestaan) 47,50  30,00  35,00  20,00
Introducés (maximaal 2 per lid) 35,00 22,50 27,50 15,00
Niet-leden met baanpermissie Golfclub Landgoed Coudewater  35,00 22,50 27,50 15,00
Leden van Raak! (NGF jeugdactiviteit) 10,00 10,00 10,00 10,00
         
Oefenholes: voor 3 rondes op de 3 holes par-3 baan    10,00   7,50

Het gereduceerde tarief voor introducés is alleen van toepassing wanneer zij door een lid van GLC zijn geïntroduceerd en samen met dit lid de baan (of de faciliteiten) gebruiken.

In alle gevallen van gastgebruik geldt dat goedgekeurd schoeisel en bij deze sport passende kleding is vereist.

De greenfee hoort vóór het begin van een ronde voldaan te worden door betaling (contant of via PIN) aan de bar in het clubhuis. De daarna te ontvangen greenfeekaart dient zichtbaar aan de golftas bevestigd te worden. Als het clubhuis nog niet open is moet een bezoeker zich melden bij de Marshal waarna de greenfee na het spelen van de ronde alsnog aan de bar in het clubhuis moet worden betaald. De marshals zijn gerechtigd bezoekers zonder zichtbare greenfeekaart de toegang tot en het gebruik van het complex te ontzeggen. 

Tijdens een les onder leiding van de pro is door niet-leden geen greenfee verschuldigd. Zowel voor als na de les is de greenfeeregeling op hen echter volledig van toepassing. Misbruik leidt tot uitsluiting van lesfaciliteiten.

 

Laatste wijziging: 12-04-2024