• Weer
 • Login

IMPACT Trainingsprogramma!

IMPACT Trainingsprogramma!

Tijdens de Ledenvergadering van 18 mei 2022 van de Golfclub Landgoed Coudewater heeft de Commissie Sportief Beleid aangegeven dat in het najaar gestart wordt met een trainingsprogramma. Een programma dat speciaal voor Golfclub Landgoed Coudewater is geschreven en dat door beide golfpro's Twan Boerdonk en Roel de Bijl gegeven wordt. Met dit jaarprogramma realiseren deelnemers, afhankelijk van wensen en ambities, gezamenlijk met de pro’s en andere deelnemers de door hen gestelde doelen en tegelijkertijd blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de wereld van golf.  

Voorproeven en naam programma
Om een indruk te krijgen van wat het trainingsprogramma te bieden heeft, is de mogelijkheid geboden om ‘voor te proeven’. Zo’n 70 leden hebben hier gehoor aan gegeven. Daarbij is ook gevraagd om mee te denken over een naam voor het programma. En de naam ‘IMPACT Trainingsprogramma!’ is het resultaat van de vele leuke en mooie inzendingen. De Commissie Sportief Beleid heeft zich gebogen over die inzendingen en is van mening dat deze naam perfect aansluit op het doel van het programma. Zowel door de ‘Impact’ die het programma heeft op onze mooie golfclub, de ontwikkeling van het golfspel en het plezier van de leden als natuurlijk door het maken van een goede ‘Impact’ met golfclub en bal.

IMPACT Trainingsprogramma!
In het programma is rekening gehouden met de verschillende tijdvakken in een golfseizoen. Door optimaal gebruik te maken van onderstaande drie periodes is de ondersteuning/begeleiding van de pro’s optimaal toegespitst op het verhogen van het plezier in het golfspel!

Het  trainingsprogramma bestaat uit: PAR, Birdie en Eagle

1. Het PAR-programma:

In dit programma organiseert de Commissie Sportief Beleid voor alle leden 4 x per jaar een presentatie of workshop waarbij een golfgerelateerd onderwerp aan bod komt. Denk hierbij onder andere aan materiaal, fysiek, mentaal, voeding etc.  

2. Het Birdie-programma:

 • 9 groepstrainingen van 90 minuten en 6 personen per groep.
 • Een CoachNow groepsabonnement: dit is een digitaal logboek waarin alle lessen worden verzameld en dat tevens een ideaal communicatiemiddel is tussen alle groepsgenoten en de professionals.
 • Een jaarlijkse wedstrijd: georganiseerd door de Commissie Sportief Beleid, waarbij in teamverband al het geleerde kan worden toegepast.
 • Kosten: € 225,- per jaar of € 21,- per maand.

Bij het Birdie-programma staat steeds een thema centraal. Alle thema’s komen aan bod in een jaar. Denk aan putten, kort spel, lang spel en coursemanagement.

3. Het Eagle-programma:

 • 9 groepslessen van 90 minuten in groepen van 6 personen.
 • 2 privélessen met 2 personen van 45 minuten.
 • 2 x begeleid trainen: de grootste stappen in de ontwikkeling worden gemaakt tussen de lessen door, ofwel tijdens het oefenen. Om de deelnemers daarin te ondersteunen, organiseert de Golfschool deze trainingssessies.
 • Een CoachNow groepsabonnement: dit is een digitaal logboek waarin alle lessen worden verzameld en dat tevens een ideaal communicatiemiddel is tussen alle groepsgenoten en de professionals.
 • Individueel abonnement CoachNow: een persoonlijk golfontwikkelings- en communicatiemiddel.
 • Een jaarlijkse wedstrijd; georganiseerd door de Commissie Sportief Beleid, waarbij in teamverband al het geleerde kan worden toegepast.
 • Kosten € 350,- per jaar of € 32,- per maand.

Bij het Eagle-programma staat individuele ontwikkeling centraal. Tijdens de privélessen wordt een persoonlijk plan geschreven. Golf is een individuele sport die men perfect in groepsverband kan trainen.

Doe ook mee: leden en niet-leden zijn welkom!
Leden en niet-leden kunnen zich inschrijven! Dit kan als individu maar ook als groep. Dus ook jouw vrienden/vriendinnen die (nog) geen lid zijn, zijn van harte welkom. De groepen worden aangevuld tot 6 personen en ingedeeld op motivatie en leeftijd. Je kunt bij het inschrijven je voorkeur melden voor de dag en tijd waarop je wilt lessen. Mocht er geen geschikt tijdstip bij staan, neem dan even contact met de pro’s op zodat samen een oplossing gevonden wordt.

Twan en Roel hebben ontzettend veel zin om met het trainingsprogramma aan de slag te gaan. Doe mee en schrijf je in door het inschrijfformulier in te vullen. Dit kan als individu en als groep. De inschrijfformulieren staan onderaan deze pagina. 

Mocht je nog vragen hebben, neem dan alsjeblieft contact op. Dat kan telefonisch (Twan: 06 54 30 14 53, Roel: 06 43 44 02 56), via de mail (golfschool@golfclublandgoedcoudewater.nl) of natuurlijk direct op de golfclub.

De Commissie Sportief Beleid gelooft in de kracht van dit programma en wenst alle deelnemers ontzettend veel plezier.

 

 

Inschrijfformulieren

Voor een printvriendelijke versie van het inschrijfformulier individueel: klik hier.

Voor een printvriendelijke versie van het inschrijfformulier groepen: klik hier.

De voor individuele inschrijvingen en groepen beschikbare tijden zijn: