• Weer
  • Login

Sponsors stellen zich voor

 Klikken op een afbeelding leidt naar de website van de sponsor

  Dierenvakantieboerderij 'de Lofert' is een plek waar u uw hond, kat, konijn (oftewel alle soorten huisdieren) onder kunt brengen tijdens uw vakanties.
Wij proberen met een jong en enthousiast team de aanwezige dieren optimaal te verzorgen. Hierbij zetten wij in op een luxe verblijf, waar onze gasten zich ècht thuis voelen!
Ons pension is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Tevens bieden wij ook dagopvang voor honden!

Van der Dussen Adviesgroep adviseert particulieren en ondernemers al ruim vijftig jaar op het gebied van risicobeheer en financiële dienstverlening. 
Op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële planning zijn er vele mogelijkheden. Wij helpen u graag bij de te maken keuze.
Vakkennis maar vooral ook mensenkennis is daarbij belangrijk.  De adviseurs van Van der Dussen Adviesgroep zorgen er voor dat uw financiële-en verzekeringszaken prima geregeld zijn. Voor ons een permanente uitdaging, voor u een geruststelling.

Metaltop is een breed erkende leverancier van coatingdiensten en biedt slijtageoplossingen in de breedste zin van het woord. Preventief, door het aanbrengen van keramische of metallische coatings die onderdelen beschermen tegen slijtage, maar ook door middel van reparatie van versleten onderdelen. Met een breed assortiment en brede expertise biedt Metaltop op basis van jarenlange ervaring bij elk slijtagevraagstuk de beste toepassing.

Ieder bedrijf heeft een netwerk nodig dat 100% functioneert, veilig is, waar back-ups gemaakt worden en thuiswerken altijd mogelijk is. In de huidige tijd van virussen, data-encryptie en privacyregelgeving is het steeds belangrijker dat u kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare IT-omgeving. Dit kan met lokale en/of Cloudoplossingen. 
Sinds 1999 levert en ontwikkelt Levix Business ICT oplossingen waarbij ieder type klant voorzien kan worden van een perfecte totaaloplossing op het gebied van hard- en software, diensten en services. 
Daarnaast bedienen we met 3 winkels en 1 Experience Center als Levix Computershop de consumentenmarkt. Onze computershops hebben een uitgebreid assortiment en eigen technische dienst voor onderhoud en reparatie.

 

De showroom en het buitenterrein van Pand 16 in Rosmalen zijn de plekken om inspiratie op te doen voor In- en Outdoortegels en PVC-vloeren. Wij begeleiden u vanaf het uitzoeken van uw droomtegel of PVC-vloer tot en met de realisatie van uw gewenste project. Met onze hoge kwaliteit aan producten en vakmensen onder één dak zijn wij voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten de aangewezen partij.

 

Bernhardt Exteriors is een onderdeel van Bernhardt Furniture, één van de grootste Amerikaanse meubelfabrikanten nog onder leiding van de familie en dat al bijna 140 jaar! 
Origineel design, uitstekende kwaliteit, stijlvol en een frisse wind in outdoor design zijn kenmerkend voor dit merk. 

 

Eetpaleis `t Vosje  “Smakelijk voor iedereen!” 

`t Vosje De Driesprong  “Net even anders!”

   

Technology{}Pull houdt zich bezig met het in balans brengen van de Market Pull & Technology Push in de agrarische sector. Dit door te bemiddelen, programma’s te ontwikkelen en uiteindelijk een brug te slaan tussen beiden. Met het uiteindelijke doel om technologische innovatie in de agrarische sector te stimuleren en jonge mensen enthousiast te krijgen voor de agrarische wereld.

Swanenberg is een groothandel in bestratingsmateriaal & binnenbevloering van keramiek, straatbaksteen, natuursteen en beton. Ook voor tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw keuze maken bij ons in de showtuinen en showroom.

 

Wihabo maakt bijzonder drukwerk ‘gewoon’ mogelijk. Met de nieuwste technieken en slimme processen zorgen we voor tastbare communicatie mét impact. Alles voor het wow-effect!

 

Wij zijn een landelijk opererend Brabants familiebedrijf waar service nog hoog in het vaandel staat. Als totaal schoonmaakdienstverlener brengen wij altijd een oplossing. Dus iets vuil? Dan Nellenbellen.nl

 

Een èchte ambachtelijke bakkerij waar we iedere nacht samen met onze brood- en banketbakkers de lekkerste broden, zoetig- en hartigheden en gebak maken en dit verkopen in de winkels in het centrum van Den Bosch en Rosmalen. 

 

Quadrant4 is een architect- en projectmanagement bureau. Wij ontwikkelen hoogwaardig vastgoed in de commerciële en maatschappelijke sector.

 

Van Lijssel, gevestigd in ’s-Hertogenbosch, is een full-servicebedrijf met een gemotiveerd team medewerkers. Van Lijssel is gespecialiseerd in onder andere transport met een ultramodern wagen- en materieelpark, leverantie van alle los gestorte grond/bouwstoffen, verzorgen van bodemsaneringen, haven op- en overslag, grondwerk en aanleg van complete infra voor zowel de grond-, weg- en waterbouw als ook voor de bouw & utiliteit.

 

Lakwijk is specialist in kunststoffen. 
Lakwijk levert alle kunststofhalffabrikaten in plaat, staf of buis, hoeveelheden of een stuk op maat.
Lakwijk vervaardigt kunststofproducten op maat volgens tekening, enkelstuks, kleine series en grote series.

 

Wij laten in ons familiebedrijf kennis en ervaring samenkomen om onze klanten te voorzien van kwaliteitskoffie. Persoonlijk contact en goede service vinden wij belangrijk. Wij zijn elke dag met veel plezier bezig om de beste koffiebonen uit de wereld naar hier te halen, de juiste blends samen te stellen met als uitgangspunt vers gebrande koffie bij onze klanten. Omdat het bij koffie om smaak gaat.
Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het schenken van goede koffie is. Maar ook wat daar allemaal bij komt kijken.
Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk uit handen. Met als doel elke keer weer een heerlijke kop koffie. Koffie waar mensen voor terug komen.

Rob & Tom de Laat