• Weer
  • Login

Gastspelers

Met ingang van 1 augustus 2022 geldt de volgende greenfee-regeling

Tegen betaling van een greenfee kunnen anderen dan leden van Golfclub Landgoed Coudewater gebruik maken van de faciliteiten van de Golfclub Landgoed Coudewater. (Vanwege een aantal beperkingen is spelen door gasten voorlopig nog niet mogelijk, tenzij op introductie).  

Voor gastspelers geldt dat zij, net als de leden, vooraf een starttijd dienen te reserveren via de website https://www.glc2020.nl/starttijd_reserveren. Op de bijbehorende pagina (lees verder) staan uitgebreide instructies hoe gastspelers (na een kosteloze eenmalige registratie) een reservering kunnen maken.

Gedurende de gehele week (behalve wanneer de baan gesloten is vanwege wedstrijden) is gebruik van de 9-holes baan (inclusief gebruik van drivingrange en oefengreen) mogelijk voor:

  • Bezoekers in het bezit van een NGF-Handicapbewijs tot en met Handicap 54.
  • Bezoekers met een geldige NGF-Golfbaanpermissiepas afgegeven door de Golfclub Landgoed Coudewater.

Bezoekers met baanpermissie die elders is afgegeven mogen van maandag t/m vrijdag uitsluitend van de drivingrange en de oefengreen gebruik maken. Op zaterdag en zondag hebben zij geen toegang tot de faciliteiten.

Oefenholes: niet-leden mogen (zonder introductie en/of begeleiding door leden) gebruik maken van de oefenbaan (3 holes par-3). Daarvoor is een aparte greenfee verschuldigd: € 7,50 voor 3 rondes op de oefenbaan. Ook deze greenfeekaart kan alleen in het clubhuis worden verkregen.

De greenfeeprijs voor het gebruik van de baan (incl. gebruik drivingrange en oefengreen) bedraagt:   

  vanaf 04-07-2021
Periode       zomer
(apr t/m okt)
winter
(nov t/m mrt)
  18 holes 9 holes 18 holes 9 holes
Niet-leden, vrije golfers (voorlopig nog niet toegestaan) 42,50  25,00  30,00  20,00
Introducés (maximaal 2 per lid) 30,00 17,50 20,00 12,50
Niet-leden met baanpermissie Golfclub Landgoed Coudewater  30,00 17,50 20,00 12,50
Leden van Raak! (NGF jeugdactiviteit) 10,00 10,00 10,00 10,00
         
Oefenholes: voor 3 rondes op de 3 holes par-3 baan    7,50   7,50

Het gereduceerde tarief voor introducés is alleen van toepassing wanneer zij door een lid van GLC zijn geïntroduceerd en samen met dit lid de baan (of de faciliteiten) gebruiken.

In alle gevallen van gastgebruik geldt dat goedgekeurd schoeisel en bij deze sport passende kleding is vereist.

De greenfee dient vóór het begin van een ronde voldaan te worden door betaling (contant of via PIN) aan de bar in het clubhuis. De daarna te ontvangen greenfeekaart dient zichtbaar aan de golftas bevestigd te worden. Indien het clubhuis nog niet open is dient de greenfee na het spelen van de ronde alsnog aan de bar in het clubhuis te worden betaald. De marshals zijn gerechtigd bezoekers zonder zichtbare greenfeekaart zonder meer van het complex te doen verwijderen. Misbruik leidt tot uitsluiting van de mogelijkheid om van de baan gebruik te maken.

Tijdens een les onder leiding van de pro is door niet-leden geen greenfee verschuldigd. Zowel voor als na de les is de greenfeeregeling op hen echter volledig van toepassing. Misbruik leidt tot uitsluiting van lesfaciliteiten.

 

Laatste wijziging: 22-07-2022