• Weer
  • Login

Waarom sponsoren?

Word sponsor van Golfclub Landgoed Coudewater

Ons profiel

We zijn een laagdrempelige golfclub met leden uit vooral Rosmalen, Berlicum, Vinkel en 's-Hertogenbosch. We spelen op een in 2020 en 2021 aangelegde 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op Landgoed Coudewater. In 2021 is een nieuw clubhuis in gebruik genomen.

De baan bestaat uit:

  • 1 hole par 5
  • 6 holes par 4
  • 2 holes par 3

Oefenfaciliteiten zijn aanwezig in de vorm van:

  • drivingrange
  • puttinggreen

De greens van onze baan geven zich niet zomaar gewonnen. De vele obstakels in de vorm van roughs, bunkers en water vergen de nodige concentratie van de speler om hier een goede score neer te zetten.

Golfclub Landgoed Coudewater is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers. De vereniging organiseert voor leden regelmatig wedstrijden voor zowel de meer competitieve golfer als voor recreatieve golfers. De vereniging is gecertificeerd om beginnende golfers op te leiden tot gekwalificeerde golfers met een WHS-handicap. Dit doen we samen met de op onze baan werkzame Golfschool Rosmalen. Na het golfen is het goed toeven in ons clubhuis of op ons gezellige terras. De vereniging heeft bij 650 leden een ledenstop ingesteld. 

Kortom:

Een golfvereniging voor en door leden, met een Bourgondische karakter, waar zowel de recreatieve als prestatieve golfer zich thuisvoelt. Een vereniging die ook aantrekkelijk is voor jeugdspelers en voldoende opleidingsmogelijkheden heeft.

Exploitatie

De exploitatie van ons clubhuis en het beheer van de golfbaan doen we zo veel mogelijk in eigen beheer. Uit dit alles blijkt dat Golfclub Landgoed Coudewater een club is die draait met en op vrijwilligers. Van onze 650 leden zijn er dan ook ruim 150 die zich als vrijwilliger inzetten voor de club.

Al deze vrijwilligers verlichten de exploitatiekosten van een golfbaan. Echter, om de groei van onze vereniging te realiseren en om nieuwe initiatieven voor golf te ontwikkelen zoeken we ook financiële ondersteuning door het bedrijfsleven. Er ligt bij ons voor uw bedrijf een kans om uw product of dienst, via de faciliteiten die we aan sponsors bieden, in de golfclub te promoten. 

Daarnaast bieden we u bij een aantal sponsorvormen aantrekkelijke golffaciliteiten aan. Onze baan in zijn huidige vorm kost u, als u negen holes loopt, ongeveer twee uur. Hiermee onderscheiden wij ons van andere golfbanen in de omgeving. En voor u kan zo'n kort rondje golf voldoende zijn voor het contact met klant, medewerker of met wie u wilt spelen. Wel is daarbij vereist dat de spelers beschikken over een WHS-handicap of over baanpermissie afgegeven door Golfclub Landgoed Coudewater.

Onze ambitie

We streven er naar om mede door de steun van sponsoren en sympathisanten de continuïteit van onze vereniging en de golfsport te waarborgen. In dit streven paste ook het realiseren van een vernieuwde en uitgebreide baan in 2020, zonder de laagdrempeligheid, gezelligheid en kwaliteit van spelen -voor alle leeftijden- te verminderen.

Graag nodigen we u uit om onze ambitie te realiseren met een sponsorbijdrage.

Sponsorvormen

Over de pakketten en eventueel maatwerk kunt u natuurlijk contact leggen met de sponsorcommissie om directe mogelijkheden te bespreken. Contact met: sponsorcommissie@golfclublandgoedcoudewater.nl of tel 06 53 70 67 02 (Dirk Vermaas).

Voor een overzicht van de sponsorpakketten: lees verder.