• Weer
  • Login

9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

1 hole par-5
6 holes par-4
2 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

De vereniging speelt op een in 2020 en 2021 nieuw aangelegde 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 1 hole par-5, 6 holes par-4 en 2 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. De club beschikt over een nieuw gebouwd eigen clubhuis. 

De vereniging heeft ca. 650 leden, en ca. 45 jeugdleden. Vanaf 1 januari 2021 geldt een maximum van 650 leden. De wachtlijst is zo groot geworden dat deze gesloten is. Er worden geen geïnteresseerden meer op de wachtlijst gezet. Voor jeugd geldt geen wachtlijst. Jeugdleden zijn altijd van harte welkom. Golfclub Landgoed Coudewater is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: 
GLC is een ledenvereniging met een gemoedelijke en gezellige sfeer, die leden en gasten optimaal gebruik wil laten maken van de faciliteiten, zoals een prachtige golfbaan, goede oefenfaciliteiten, de golfschool en het clubgebouw en waar deelgenomen kan worden aan een diversiteit van activiteiten die bijdragen aan verbondenheid en sportieve uitdagingen. De leden zelf zorgen voor een organisatorisch goed lopende vereniging. Lees verder.

Starttijd reserveren
voor leden.


Klik hier: 
Starttijd reserveren.

 

 Boek direct een golfles bij een pro.

 Klik hier:
 Boek een golfles. 

 Ook voor niet-leden

 

Tijdelijke regeling voor greenfeespelers:

Van opening tot 16.00 uur: greenfeespelers welkom als introducé van een lid (samen spelend met dat lid), starttijd te reserveren door het clublid via app.

Twilight-regeling: op maandag tot en met vrijdag van 16.00 uur tot baansluiting plus op zaterdag en zondag de gehele dag: iedere greenfeespeler is welkom (geen introductie nodig), starttijd boeken door te bellen met Jacqueline van den Berg: 06 55 87 73 91, vanaf 2 dagen voor de gewenste speeldag.

 

 

24
September

MATCHPLAYKAMP. FINALE Zondag v.m.

Baan gesloten tot 17:00 uur. U wordt ingeschreven indien geplaatst.

24
September

Jeugdlessen

Jeugdlessen op de Driving Range, oefengreens en oefenholes, de lessen hebben voorrang.

24
September

Voor de kampioenen uit

9 holes wedstrijd vóór de dames- en herenfinales van de Matchplay Kampioenschappen.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Greenfeespelers welkom: Ja zie tekst "Tijdelijke regeling".
veel golfplezier tijdens de matchplay kampioenschappen. de greenkeeping.
24 September baan open.
LET OP: BIJ DE BUNKER OP 3 WESPENNEST IN DE GROND.
Op de holes 2, 3, 4, 6, 7 en 8 zijn stukken gefreesd en ingezaaid. De ingezaaide stukken mogen NIET betreden worden; deze plekken zijn GUR, maar mogen niet betreden worden (aanduiding: blauwe paal met groene kop). Wel mag een golfbal met een hengel uit het GUR gebied gevist worden. De holes zijn normaal te bespelen, de baan is qualifying.