• Weer
  • Login

9-holes golfbaan op Landgoed Coudewater Rosmalen

1 hole par-5
6 holes par-4
2 holes par-3
aparte drivingrange
puttinggreen

De vereniging speelt op een in 2020 en 2021 nieuw aangelegde 9-holes golfbaan, in een bosrijke omgeving, op het Landgoed Coudewater te Rosmalen. De baan bestaat uit 1 hole par-5, 6 holes par-4 en 2 holes par-3. Er zijn oefenmogelijkheden in de vorm van een drivingrange en een puttinggreen. De club beschikt over een nieuw gebouwd eigen clubhuis. 

De vereniging heeft ca. 650 leden, en ca. 30 jeugdleden. Vanaf 1 januari 2021 geldt een maximum van 650 leden. De wachtlijst is zo groot geworden dat deze gesloten is. Er worden geen geïnteresseerden meer op de wachtlijst gezet. Voor jeugd geldt geen wachtlijst. Jeugdleden zijn altijd van harte welkom. Golfclub Landgoed Coudewater is een actieve, bruisende vereniging met veel vrijwilligers.

De missie van de vereniging is: een vereniging zijn voor en door de leden, met een Bourgondische inslag. ..................... Lees verder

Starttijd reserveren
voor leden.


Klik hier: 
Starttijd reserveren.

 

Boek direct een golfles bij een pro.

Klik hier:
Boek een golfles. 

Ook voor niet-leden

 

Zondag 21 mei 2023, voor de 3e keer: het Jeugd Open 2023

Voor info en inschrijven: lees verder.

 

 

 

 

 

 

30
Maart

Herendag Opstartwedstrijd 18holes

Beschikbaarheid baan: zie starttijden. Alle holes kunnen tot 10:45 uur nog worden gebruikt; holes 1 t/m 4 vrij om 11:00 uur. Inschrijfgeld €3,50. Graag aanwezig om 10:15 uur.

30
Maart

Herendag Opstartwedstrijd 9holes

Deze wedstrijd bedoeld voor spelers die 9 holes willen spelen. Gestart kan worden na de 18holes spelers op hole 1 (aaneensluitend). Tijden zijn richttijden en kunnen vroeger uitvallen. Kom dus ruim op tijd s.v.p. Inschrijfgeld €2,00

02
April

Jeugdwedstrijd 9 holes

Jeugdwedstrijd 9 holes, de baan is niet beschikbaar gedurende de wedstrijd, hole 1 zal omstreeks 12.30 uur weer opengaan, zie starttijden.

Baanstatus

Baan: Open
Qualifying: Ja
Vervoer: Draagtassen, trolleys en buggy's toegestaan
Greens: Zomer
Driving range: Open
Greenfeespelers welkom: Ja Alleen toegestaan als introducee.
29 maart baan open, veel golfplezier. de greenkeeping.

plaats uw divots terug op de fairways !! bedankt de greenkeeping.