• Weer
  • Login

Golfwedstrijd voor KWF

Opnieuw golfwedstrijd ten bate van het KWF

Op 24 juni 2023 organiseert de club voor de tweede keer een midzomeravond-golfwedstrijd over 9 holes, waarvoor u vanaf nu kunt inschrijven. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het KWF. De wedstrijd is niet alleen voor leden. Ook niet-leden kunnen mee doen. 

Inmiddels hebben voor de twee wedstrijden 36 golfers van binnen en buiten de club ingeschreven. Het bestuur streeft ernaar om de twee wedstrijden volledig bezet te krijgen, dus schroom niet om je aan te melden voor deze wedstrijd voor het goede doel KWF.

Deelname aan de golfwedstrijd bedraagt € 25,00. Aanmelden kan bij Ernest Nooij (secretaris@golfclublandgoedcoudewater.nl). De start wordt bepaald op basis van het aantal inschrijvingen. Bij een groot aantal deelnemers kan de eerste wedstrijd om 17.30 uur beginnen en de tweede om 20.00 uur.

De keuken is die avond geopend met een speciaal menu. Tegelijkertijd is ons clubhuis de halteplaats voor de door Rotaryclub ’s-Hertogenbosch-Oost georganiseerde Midzomerwandeltocht. De opbrengst daarvan is ook bestemd voor het KWF.