• Weer
  • Login

Samenvattingen bouw clubhuis en aanleg baan

Bouw clubhuis en aanleg baan samengevat

Vanaf de start van de aanleg van de nieuwe golfbaan in 2019 zijn gedurende 2020 en de eerste helft van 2021 de werkzaamheden op video vastgelegd door de huisfilmer van de club. In totaal zijn 17 filmpjes gemaakt van ongeveer 15 minuten elk.

In begin 2021 is de golfclub begonnen met de bouw van een nieuw clubhuis. Ook deze bouwactiviteiten in het eerste halfjaar van 2021 zijn op film vastgelegd door de huisfilmer. Hiervan zijn 6 filmpjes gemaakt van ca. 15 minuten elk. 

Van de afzonderlijke filmpjes zijn twee samenvattingen gemaakt: één van de aanleg van de nieuwe golfbaan en één van de bouw van het nieuwe clubhuis. Deze filmpjes zijn via de links hieronder op YouTube te zien.

Op 3 juli 2021 werd het clubhuis, samen met de nieuwe holes 1 en 9, enigszins feestelijk in gebruik genomen. Een verslag daarvan is opgenomen in een apart filmpje dat ook op YouTube is geplaatst: klik hier

Zowel bij de aanleg van de golfbaan als de bouw van het clubhuis zijn de uitvoerenden in alle opzichten bereid geweest om hun werk te tonen, uitleg te geven en zich op de vingers te laten kijken door de filmer. Daarvoor verdienen zij grote dank. Bij deze dus. 

 

 

Verantwoording: De filmpjes en fotocompilaties zijn op YouTube geplaatst en zijn daar te bekijken met behulp van de link die in de aankondigingen in de Nieuwsberichten is opgenomen. Het copyright berust bij de maker van de originele video's, Cor ten Donkelaar, die tevens verantwoordelijk en aanspreekbaar is voor de montage, het commentaar en de muziekkeuze.